EPS Sanayi & Paydaş Kurum Buluşmaları

EPSDER tarafından düzenlenen "EPS Sanayi & Paydaş Kurum Buluşmaları" Toplantısı 19 Kasım 2019 tarihinde (dün) Bursa'da düzenlendi. Neotherm desteği ile düzenlenen etkinliğe, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Murat Demir, İMSİAD - İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Andıç, EPSDER Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erdem Ateş'in yanı sıra Bursa'nın farklı belediyelerinin Fen İşleri ve İmar ve Şehircilik Müdürlüklerinden gelen yetkililer, çok sayıda müteahhit ve sanayici katılmıştır.

Etkinlikte, EPSDER Danışmanı ve Kırıkkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. ibrahim Uzun tarafından Binalarda Isı Yalıtımı ve Mantolama konusunda güncel bilgiler paylaşılmıştır.

Ayrıca EPSDER Genel Sekreteri Sayın Murat Kenet tarafından EPS'nin Farklı Kullanım Alanları - GEOFOAM & Cephe ve Dişli Döşemeler Açısından Yangın ve Deprem Yönetmeliği hakkında güncel bilgiler verilmiştir.